AMAÇ

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Gelişen Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Üniversitemizin Bilişim Alanında Kararlı Ve Azimli Olarak Çalışmalarına Devam Etmektedir. Bilgi İşlem Merkezi Üniversitemiz Internet, Web, Ağ, Sistem Destek, Yazılım Geliştirme, Eğitim, AR-GE Alanlarında Hizmet Vermektedir. Hızla Artan Öğrenci Ve Personel Sayısı Ile Birlikte Ihtiyaç Duyulan Yazılım, Donanım Ve Diğer Bilişim Hizmetleri Konusundaki Gereksinimleri Karşılayarak Bunların Devamlılığını Sağlamak, Bilgisayar Sayısı, Ağ Ve Internet Altyapısını Geliştirecek Faaliyetlerde Bulunmak, Bu Işler Için Uzmanlaşmış Kadroları Oluşturmak, Bilgisayar Teknolojilerinin Uygulanma Seviyesi Açısından En Ön Sıralarda Yer Almak Ve Bu Konuda Tercih Edilen Bir Üniversite Olmak.

KURULUŞ
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 2013 Yılında kurulmuş ve Faaliyetlerini 2022’de de devam etkmektedir.Bu Zaman Zarfında Yapısal Üniversite Genelinde Yapısal Kablolama Çalışmaları, Ağ Aktif Cihazları Ve Yönetimi, Sistem Güvenliği, Mail, Web, Yazılım Geliştirme Alanlarında Kapsamlı Çalışmalar Yapılmıştır.  Üniversitemiz Hakkında Kapsamlı Bilgiler Online Sunulmakta Fakülte Ve Yüksekokul Ve Enstitülerimiz Web Sitelerinden Kendilerini Tanıtmaktadır.

YERLEŞİM

CSU Merkez Binasında Bulunmakta Olup. Tüm Gruplar Buradan Hizmet Vermektedir.